zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Zastínění má vliv na kvalitu spánku. Jaké zvolit?

Určitě už jste slyšeli, jaké podmínky jsou pro spánek nejlepší. Mezi ty hlavní patří dostatek tmy, přiměřená teplota a také klid. Pokud všechny tyto podmínky splníme, čeká nás plnohodnotný spánek a ráno se probudíme čilí a plní energie.

Jak si zajistit dostatek tmy?

Nejlepším řešením jsou předokenní rolety nebo venkovní žaluzie. Tento typ stínící techniky vám zajistí spánek bez světelného smogu, v létě zabrání proniknutí tepla do domu a také zmírní hluk jdoucí z ulice.

Zvolit můžete také horizontální žaluzie. Pro maximální zastínění doporučujeme připlatit si 10 % z ceny a zakoupit si žaluzie v celostínícím provedení. Celostínící systém žaluzií obsahuje více lamel, čímž se se navzájem překrývají otvory, kterými prochází páska a vodící silon. Díky tomu nedochází k průniku světla otvory.

                                                            

Jak se chránit před světlem, když máte ložnici v podkroví?

Kdo má ložnici v podkroví, určitě ví, jak dokáže měsíční svit znepříjemnit spánek. Pokud se vás tento problém týká, nejlepším řešením je pořízení roletky do střešních oken. Je-li vaše střešní okno od známého výrobce a má na rámu štítek s označením modelu, bude objednávka velice jednoduchá. Jestli štítek nemá, musíte nejdříve okno vyměřit. Potřebné návody najdete přímo u produktu.

Stínění vám ozdobí bydlení, je funkční a navíc napomáhá ke kvalitnímu spánku.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu.

Japonské posuvné stěny

Japonské posuvné stěny představují nejen originální prvek, který dodá interiéru elegantní atmosféru, ale také mají všestranné využití. Můžete je použít místo záclon do větších oken, ale také je proměnit ve stěnu pro zakrytí skříní.

Jaké způsoby ovládání venkovních žaluzií jsou možné?

Pokud jste se rozhodli pro pořízení venkovních žaluzií na váš dům či byt, pak na vás kromě výběru tvaru lamel, barvy žaluzie a doplňků čeká ještě jedna velmi těžká volba. A tou je vybrat ovládání. Pojďme si proto popsat možnosti, jaké se u žaluzií nabízí.

Zúčastnili jsme se dobročinné akce s Nadačním fondem Modrý hroch

Slyšeli jste už o Modrém hrochovi? Že ještě ne? Tak my vám ho s radostí představíme. Čím více se dostane do povědomí, tím více lidem bude moci pomáhat.