zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Bude to velké! Veletrh For Arch 2023: produkty, vstupenky a workshopy

Koncem září proběhne největší mezinárodní stavební veletrh For Arch v Praze na Letňanech. I Labona bude jeho součástí a tentokrát to bude i interaktivní. Připravili jsme si pro vás nadupaný stánek a mnoho doprovodných aktivit. Vstupenky jsou pro vás zdarma.

Vstupenky zdarma
Co najdete na stánku
Workshopy a bezplatná registrace
Slevy pro návštěvníky
Přednáška na konferenci
Naši partneři

Vstupenky zdarma

Chystáte se za námi na veletrh? Chcete si projít novinky pro stavbu a prokonzultovat možná řešení pro váš domov? Stáhněte si vstupenky zdarma a přijďte si projít všechny stánky v termínu 19.-23. 9. 2023. Náš stánek bude umístěn v hale III.

Chci vstupenku zdarma

Budeme tam pro vás

Nás neuvidíte schované v zázemí nebo otočené zády. Jsme firma „společenská“ - na veletrhy jezdíme rádi, vyhledáváme osobní kontakt, s nadšením předvádíme naše produkty, zodpovídáme veškeré dotazy. U nás na stánku vždy najdete ochotné a usměvavé kolegy, kteří s vámi projdou řešení na míru vaší stavbě a rovnou na místě vám mohou připravit cenovou nabídku. Budeme tam pro vás.

Těšíme se na vás na veletrhu For Arch 2023

Stínění na míru - pergoly, carporty, žaluzie a další

Letošní stánek koncipujeme trochu jinak než v předchozích letech. Budeme mít plochu rozdělenou na 2 části. V té jedné budeme prezentovat stínící techniku. Přímo na místě si budete moci prohlédnout bioklimatickou pergolu s hliníkovým nábytkem, hliníkový carport, venkovní žaluzie s PurBoxem, screenové rolety a mnoho dalšího. Kromě vystavených kousků budou k dispozici na místě veškeré vzorníky barev.

Vizualizace stánku - část stínící technika

Fotovoltaika pro udržitelnou budoucnost

Druhou část našeho stánku jsme vyčlenili pro produkty fotovoltaiky. Na místě budou k prohlédnutí nejen fotovoltaické panely, střídač, baterie, ale také různé druhy konstrukcí. Jako novinku budeme představovat ENBRA bloky, které urychlí montáž panelů a není potřeba žádné vrtání. Velkým lákadlem bude také model střechy, na kterém si jako návštěvníci budete moci vyzkoušet instalaci panelů, propojení střídače a baterií a mnoho dalšího.

Vizualizace stánku - část fotovoltaika

Workshopy - přijďte si vyzkoušet instalaci

Naše angažovanost na veletrhu For Arch 2023 nekončí pouze u prezentace našich produktů. Chceme sdílet naše znalosti a zkušenosti s vámi. Proto jsme pro vás připravili zajímavé a interaktivní workshopy, které vás provedou světem stínící techniky a fotovoltaiky. Rezervujte si workshop předem - vše je zdarma.

Registrovat workshop zdarma

Workshopy „Montáž venkovních žaluzií s PurBoxy“

Ve dnech 20. a 21. 9. 2023 se můžete těšit na interaktivní workshopy zaměřené na instalaci purenitových boxů a venkovních žaluzií. Přímo na stánku budeme na modelu vše zkoušet a komentovat - budeme rádi, když i vy přiložíte ruku k dílu. Workshopy budou probíhat oba dny vždy od 14:00 a 16:00.

Workshop „Instalace FVE na šikmou střechu svépomocí“

Další informačně nabitý workshop proběhne v sobotu 23. 9. 2023 od 11:00. Na propracovaném modelu střechy si předvedeme instalaci panelů na hliníkové konstrukce, propojíme celou sestavu a pobavíme se o všech možnostech a možných nástrahách.

Foto z workshopu „Instalace FVE“

Slevy a veletržní akce

Pro návštěvníky veletrhu jsme si připravili hned několik akčních nabídek. Stavte se proto za námi a ušetřete.

  • VELETRŽNÍ CENY: Vystavované produkty budou k zakoupení za akční cenu - bioklimatická pergola, carport i luxusní hliníkový nábytek.
  • KUPONY NA 7 + 1 ZDARMA: Na veletrhu budeme rozdávat poukazy na 7 + 1 zdarma na pořízení PurBoxů s venkovními žaluziemi.
  • JEDINEČNÁ SLEVA NA PERGOLY ARTOSI: Pro zájemce o bioklimatickou pergolu připravíme veletržní nabídku se slevou, kterou u nás ani na e-shopu jinak nezískáte.
  • AC ROZVADĚČ ZDARMA A 5 % SLEVA: Fotovoltaiku svépomocí i při realizaci na klíč vám nabídneme se slevou 5 %.
  • SLEVA 5 %: Na nové betonové ENBRA bloky vám také dáme veletržní slevu 5 %.

Tím to stále nekončí, budeme i přednášet

V rámci veletrhu se vždy koná velké množství přednášek jako konference a letos se jednoho bloku zúčastníme i my. Zaměříme se na výhody podomítkového řešení venkovních žaluzií s PurBoxy. Proč se toto řešení vyplácí a jaké jsou rozdíly v prostupu tepla? Více se dozvíte na veletrhu.

Spolehlivé partnerství je základ úspěchu

Za naše produkty dáme ruku do ohně, stejně tak i za kvalitu služeb. Velmi si zakládáme na partnerství, proto pro nás veletrh není jen prostorem k sebeprezentaci, ale i pro představení našich dodavatelů. Těmi jsou společnosti ISOTRA a.s., ENBRA, a.s. a ISOparts s.r.o. - čeští výrobci s dlouholetou tradicí. Děkujeme všem za pomoc při realizaci a podporu.

Partneři Labony - ISOTRA, ENBRA, ISOparts

Těšíme se na viděnou!

workshop

Jméno a příjmení

E-mail


Petra Šenková




S bioklimatickou pergolou máte kontrolu nad tím, kolik světla necháte proniknout do vašeho domova

V posledních letech se bioklimatické pergoly stály velmi oblíbenými. Mnoho lidí však stále váhá nad otázkou, zda tato konstrukce nezastíní přilehlé obývací prostory. Odpověď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnou kontrolu nad tím, kolik světla do vašeho domu necháte proniknout.

Bioklimatická pergola na míru svépomocí? Dnes už žádný problém

Pergola je pro většinu symbolem místa pro odpočinek na zahradě nebo terase. A když se nad pergolou u vás doma zamyslíte, napadne vás, že montáž musí provádět pouze specializovaná firma? Ano, i to je možnost pro ty, kteří nemají čas, nebo je manuální práce nenaplňují. Pro kutily a nadšence do zvelebování domova je tu druhá možnost – i bioklimatickou hliníkovou pergolu si dnes už můžete sami objednat i namontovat. Pojďte se mrknout na to, jak stavba pergoly probíhá krok za krokem.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech.

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.