zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

ENBRA - náš spolehlivý partner pro fotovoltaiku

V dnešní době je velmi náročné si zvolit spolehlivého partnera a dodavatele v oblasti fotovoltaiky. Média jsou protkaná množstvím kauz o selhání několika společností a firem a proto je důležité najít spolehlivou a stabilní společnost. Tou je například česká společnost ENBRA. Přečtěte si více o její historii, zkušenostech a úspěších.

Doba působení na trhu, finanční stabilita, kvalita produktů a sortimentní skladba, reference, veřejné mínění a povědomí o společnosti - to jsou některá z „kritérií“, podle kterých jde posuzovat kvalitu firem.

Enbra team

Na trhu již od roku 1991

Společnost ENBRA figuruje na českém trhu už více než 32 let. O čem tato hodnota vypovídá?

  • Společnost si za leta fungování získala důvěru a spokojenost zákazníků.
  • Dlouholetá prosperita naznačuje zkušené vedoucí pracovníky, kteří přináší konzistentní a efektivní strategie, které vedou k úspěchu firmy.
  • Společnost umí díky inovacím a adaptibilitě reagovat na měnící se poptávku a potřeby zákazníků a trendy na trhu.
  • Přizpůsobuje svůj sortiment v závislosti na vývoji technologií a poskytuje kvalitní produkty.
  • Leta praxe vedou k získání odborných znalostí a cenného know-how pro poskytování kvalitních produktů a služeb.
  • Za úspěchem stojí i stabilní a pevné vztahy s dodavateli a partnery (odběrateli).

Areál se sklady Enbra

Voda, teplo a elektřina

ENBRA je jedničkou na trhu s vodoměry, patří mezi přední dodavatele měřičů tepla, řeší vytápění i chlazení. Je zakládajícím členem Asociace metrologických středisek, kde ověřují měřidla. Je významným dodavatelem i v oblasti solárních systémů a fotovoltaiky.

Drahé energie? Trh si žádá kvalitní produkty pro FVE

Poslední roky je všemi směry probírána hospodárnost, soběstačnost, nezávislost. Ceny jdou stále nahoru, domácnosti a firmy šetří, kde se dá. Skvělým řešením je pořízení jakéhokoliv obnovitelného zdroje energie. Jednak se tak společně podílíme na ochraně našeho životního prostředí, zároveň hospodaříme úsporněji v dlouhodobém horizontu.

Proto se ENBRA vydala i cestou zajištění kvalitních produktů pro fotovoltaiku. Doplnila tak svoje portfolio o další segment výrobků, o které je velký zájem. Veškeré součásti drží ENBRA skladem ve svém hlavním sídle v Popůvkách u Brna a má tak možnost obsloužit partnery a zákazníky v krátkém čase.

Hlavní produkty pro FVE jsou celočerné fotovoltaické panely, hybridní střídače, bateriové moduly, regulátory, hliníkové konstrukce a nově také jedinečný ENBRAblok - jedinečná betonová konstrukce pro fotovoltaické panely na rovné střechy. Všechny výrobky jsou certifikované a homologované dle předpisů a požadavků v České republice.

Set fotovoltaický panel, hybridní střídač a baterie

Jistota v partnerství pro Labonu

Od počátku klademe na Laboně důraz na dlouhodobé partnerství, stabilní zázemí a kvalitu. Naší jistotou v oblasti stínění je proto společnost ISOTRA, pro fotovoltaiku ENBRA. Díky této spolupráci vám můžeme nabídnout ENBRA produkty za skvělé ceny, s krátkými dodacími lhůtami a s plnou českou podporou - ať už se rozhodnete pro realizaci fotovoltaiky na klíč, nebo montáž svépomocí.

Instalace fotovoltaiky na rovnou střechu

Bezpečné platební podmínky - platba až při expedici

Vzhledem k dění na trhu jsme se nově rozhodli pro speciální platební podmínky na FVE.

  • Při realizaci na klíč stačí záloha 20 000,-, abychom oboustranně brali zakázku závazně. Poté se pustíme do vyřizování všech potřebných dokumentací a žádostí.
  • Jakmile známe termín expedice ze skladu a vy víte čas doručení k vám, posíláme druhou zálohovou fakturu k úhradě do výše 80 % z ceny.
  • Posledních 20 % doplácíte, až máte elektrárnu instalovanou a zrevidovanou.

Naším cílem je férové jednání a profi instalace, proto se snažíme zajistit pro vás co nejlepší a nejbezpečnější podmínky. 

Pro svépomocníky je možné po domluvě předem také osobní vyzvednutí a platba na místě - na skladě v Popůvkách, nebo Rosicích u Brna.

Jsme reálná firma s hmotnými produkty, nestavíme jen „vzdušné hrady“. Pokud máte zájem o fotovoltaiku, jsme k dispozici online, na telefonu, ale poradíme velmi rádi také osobně na naší vzorkovně. Stavte se proto za námi, ať víte, kdo jsme.


Petra Šenková




Proč si vybrat látkové stínění?

Nebaví Vás již klasické žaluzie? Upřednostnili byste spíše něco elegantního a moderního pro Vaše okna?

Rozšířili jsme vzorník screenových látek! Co na ně říkáte?

I letos se po náročné sezóně našemu výrobci podařilo dojednat a naskladnit nové látky ke screenovým roletám. A my jsme z nich nadšení! Připravili jsme pro vás přehled všech screenových látek s jejich vlastnostmi, abyste si mohli snadno vybrat to pravé do vašeho domova.

Srovnání typů a uložení venkovních žaluzií: Dodatečná montáž, podomítková instalace a překladový PurBox

Venkovní žaluzie nejsou jen praktickým doplňkem moderních domů a budov, ale také významně přispívají k jejich estetické hodnotě. Výběr správného typu montáže žaluzií může mít dlouhodobý vliv na vzhled, funkčnost a údržbu vaší nemovitosti. V tomto článku se podíváme na tři hlavní metody montáže venkovních žaluzií.

Venkovní žaluzie: Kdo šetří má za tři

Vlastníte firmu a poskytujete práci několika lidem a nebo jste majitelem budovy, kterou pronajímáte společnosti pro firemní účely?