zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy. Lamely jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. Jejich povrch je lakován ve speciální lakovně u našeho dodavatele. Ostatní části venkovních žaluzií jako jsou třeba plechové profily, jsou pozinkovány nebo vyrobeny z hliníku. Žebříčky a textilní pásky jsou vyráběny z vysoce odolných textilních materiálů testovaných pro exteriérové použití. Jejich atesty probíhají v podmínkách -50 až + 65 °C.

Žaluzie je navíc možno opatřit čidly, která v případě nepříznivých povětrnostních podmínek zajistí vytažení žaluzie, a tak zabrání poškození lamel např. silným větrem (80-90km/h). Tyto čidla se doporučují do extrémních podmínek většinou u vysokých administrativních budov na patra 10+.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Dřevěné žaluzie nebo hliníkové žaluzie v imitaci dřeva

Líbí se Vám krásné dřevěné žaluzie? V tomto článku Vám chceme poradit v případě, že hledáte dřevěné stínění. Máte v podstatě 2 možnosti.

Nejčastější závady horizontálních žaluzií: Jak si je můžete sami opravit?

Povedlo se vám nechtěně přetrhnout řetízek u žaluzie, prasknout silonové lanko nebo jinak poničit již namontovanou žaluzii? Nevěšte hlavu, není to nic, co by nešlo vyřešit. A s náhradními díly a manuály pro opravu od nás to zvládnete dokonce i svépomocí.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.