zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Plastové palubky jsou záležitostí moderní doby

Plastové palubky jsou moderní alternativou k palubkám dřevěným. Vzhledově se jim spolehlivě vyrovnají a navíc mají skvělé vlastnosti, jako je dlouhá životnost a vysoká odolnost vůči UV záření a plísním, díky kterým se stávají stále oblíbenější variantou obkladu.  

Plastová palubka je obklad, který se vyrábí z odolného plastu, s fólií, kterou seženete hned ve 22 různých barevných odstínech. Můžete tak vsadit na trendy pastelové odstíny, metalické či třeba oblíbené dřevěné imitace od tmavého až po to nejsvětlejší dřevo. Plastové palubky tak lze jednoduše sladit s jakýmkoliv designem.

Snadná údržba a vysoké využití

Plastové palubky ale mají i mnoho dalších výhod, na rozdíl od dřevěných se snadno udržují, omývají se  vodou a běžným saponátem a hodí se jak do interiéru,  tak  do exteriéru. Můžete s nimi obložit každou plochu fasády domu a to i po zateplení.

Jsou určené pro obložení střešních podhledů a nadstřešních konstrukcí, ale využijete jich i v jiných částech stavby, třeba jako výplň vrat či obklad soklu. Můžete je použít i při problémech s vlhkým zdivem, které pod nimi může bez problému dýchat.

Odolné proti slunci i škůdcům

Plastové palubky jsou lehké, pružné a chlubí se vysokou odolností proti agresivním vlivům počasí, povětrnostním vlivům i škůdcům. Vyrábí se z prvotřídního PVC s vysoce kvalitní UV stabilizovanou fólií a proto se nemusíte bát, že po nějakém čase na slunci ztratí svoji barvu. Palubky jsou vyráběné z recyklovatelného plastu, takže nezamořují přírodu odpadem. Pokud se je rozhodnete vyměnit, recyklují se a znovu použijí.

Jak se palubky montují?

 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Inteligentní stínící systémy: Budoucnost domácí automatizace

V dnešní době, kdy technologie neustále pokračuje vpřed, se inteligentní stínící systémy stávají neodmyslitelnou součástí konceptu chytrých domovů. Produkty od předního výrobce Somfy, lídra v oblasti automatizovaných řešení pro domácnosti, znamenají pro inteligentní stínící systémy obrovský krok vpřed. Jsou synonymem pro inovaci a komfort, které transformují každodenní život.

Jak si užít pohodový letní den na terase? Proč lidé objednávají markýzu?

Taky milujete ty dny, kdy svítí sluníčko a příjemná denní teplota vás vybízí k posezení na čerstvém vzduchu celý den? Ty dny, kdy si s kávou sednete na terasu a rozjímáte? Se stoupajícími teplotami však hrozí, že například oběd na terase se promění v utrpení. Řešení naštěstí existuje a je jednoduché. Vyzkoušejte markýzu.

Klimatizace versus venkovní stínění – co vyhraje u vás?

Často řešený problém – raději klimatizace nebo venkovní stínění? Která varianta je lepší? Jaké jsou výhody a nevýhody? To se můžete dočíst v tomto článku.

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.