zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč si pořídit markýzu právě teď?

Léto se nezadržitelně blíží a sluneční paprsky budou hřát víc a víc. Co ale dělat v případě, že se budete chtít před slunce schovat a zastínit vaše venkovní posezení, ať už na balkóně, či terase? Nejefektivnější způsob je právě pořízení venkovní markýzy. Díky velkému výběru barev a vzorů, totiž markýza nejen stíní, ale i skvěle vypadá!

V našem internetovém obchodě pak můžete vybírat ze čtyř druhů markýz: bez nosného profilu, s nosným profilem, polokazetové markýzy a kazetové markýzy. Na své si tak přijde opravdu každý. Markýzu pak můžete ovládat manuálně pomocí kliky, či jednoduše motoricky – ať už vypínačem, nebo dálkovým ovladačem. A pokud se vám nechce hlídat vrtkavost počasí, stačí přidat k motorickému ovládání otřesové čidlo, které snímá vibrace způsobené větrem a jakmile přesáhnou nastavenou hodnotu, markýza se bezpečně zatáhne.

Nabízíme vám markýzy na míru od společnosti Isotra a.s. Jedná se o kvalitní české markýzy s kolekcí látek DICKSON. Tyto látky mají speciální úpravu, která zajišťuje nejenom odolnost vůči plísním, ale i barevnou stálost. Díky speciální povrchové úpravě CLEANGARD , která využívá ultramoderní systém ochrany, jsou totiž látky markýz maximálně voděodolné a zároveň chráněné proti špíně a to i z dlouhodobého hlediska. Dokázat vám to můžeme jednoduše, na tyto látky totiž poskytujeme záruku 10 let.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Čištění látkových rolet: Vaše rolety budou zase jako nové

Pořídili jste si domů látkovou roletu a tušíte, že je třeba se o ni jednou za čas postarat, aby vám déle vydržela a stále vypadala jako při pořízení. Je to tak. I o látkovou roletu je potřeba pečovat, i když vás uklidníme, nemusí to být moc často a rozhodně to není nijak náročné.

Venkovní žaluzie: Kdo šetří má za tři

Vlastníte firmu a poskytujete práci několika lidem a nebo jste majitelem budovy, kterou pronajímáte společnosti pro firemní účely? 

Koupit si žaluzie na internetu nebo objednat montážní firmu?

Trend on-line nakupování zasáhl již nějaký čas zpět i oblast prodeje zboží na míru. Před pár roky bylo nepředstavitelné, že by si někdo mohl na internetu objednat třeba žaluzie, markýzu nebo venkovní žaluzie a jiné produkty určené ke stínění. Dnes je vše už jinak.

S japonskými stěnami bude váš interiér středem pozornosti

Vnitřní látkové stínění je stále žádané a zákazníci hledají originální kousky, které interiér nejen ochrání před slunečními paprsky, ale zároveň ho oživí. Trendy variantou jsou japonské posuvné stěny, které nejen zastíní, ale také pomohou předělit místnost.