zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali „podnikat“ jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích.

Počátečními aktivitami byl velkoobchod s těsněním do oken včetně realizace montáží. Takto vznikl název ISOTRA. ISO od slova izolace a TRA jako trade (obchod). Velký zájem klientů o žaluzie po roce 1993 způsobil rozšíření podnikatelských aktivit ISOTRY nejprve o montáže žaluzií a následně i o jejich výrobu. Neustálá snaha o zdokonalování produktů a služeb vedla v roce 1995 k rozhodnutí vyrábět vlastní komponenty k žaluziím a ostatním výrobkům stínící techniky.

 

Dnes je situace zcela jiná. ISOTRA a.s. zaměstnává 400 lidí v ČR. Exportuje do 30 zemí světa a hraje prim na technologickém poli v Evropě.

 

U nás tedy nekoupíte žádné nekvalitní výrobky z Polska nebo Číny. Vše si pravidelně v sídle firmy ISOTRA v Opavě hlídáme.


 






Pavel Hrdlička




Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.

Stavba rodinného domu v roce 2020 - důvod k panice?

Začali jste stavět, nebo teprve zvažujete všechny možnosti výstavby rodinného domu a bojíte se změn, které nastaly v oblasti energetické náročnosti budov se začátkem roku 2020? Obavy stranou. Přečtěte si náš článek, který jsme doplnili i informačně nabitým videem od Svépomocí.cz, ve kterém se dozvíte vše potřebné.

Jak zastínit francouzská okna?

Francouzská okna jsou krásná, velká a díky nim máme v domě mnoho světla. Na druhou stranu se však můžeme cítit jako na výstavě, kde my jsme exponáty. Pohledy cizích lidí do našeho obydlí nejsou nikomu příjemné. Možností, jak zastínit francouzská okna, je mnoho. Jaké typy stínění použít, abychom v domě mohli regulovat světlo, teplo a také měli nějaké soukromí?

Venkovní stínění pro střešní okna

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to nejlepší z venkovní stínící techniky a screenových rolet. Pomáhá regulovat sluneční paprsky, zabraňuje přehřívání interiéru a chrání také před hlukem. Pojďme se na ni podívat podrobněji.