zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali „podnikat“ jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích.

Počátečními aktivitami byl velkoobchod s těsněním do oken včetně realizace montáží. Takto vznikl název ISOTRA. ISO od slova izolace a TRA jako trade (obchod). Velký zájem klientů o žaluzie po roce 1993 způsobil rozšíření podnikatelských aktivit ISOTRY nejprve o montáže žaluzií a následně i o jejich výrobu. Neustálá snaha o zdokonalování produktů a služeb vedla v roce 1995 k rozhodnutí vyrábět vlastní komponenty k žaluziím a ostatním výrobkům stínící techniky.

 

Dnes je situace zcela jiná. ISOTRA a.s. zaměstnává 400 lidí v ČR. Exportuje do 30 zemí světa a hraje prim na technologickém poli v Evropě.

 

U nás tedy nekoupíte žádné nekvalitní výrobky z Polska nebo Číny. Vše si pravidelně v sídle firmy ISOTRA v Opavě hlídáme.


 






Pavel Hrdlička




Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.

Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.