zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Interiérová roleta s bočním vedením, to je Larra v boxu

Nedávno jsme vám představili novinku v sortimentu látkových rolet – roletu Larra. Nyní vás seznámíme s její další variantou, látkovou roletou Larra v boxu.

Všechny podoby látkové rolety Larra navrhl a v dílně Isotry vytvořil žádaný český designér Miroslavo. Elegantní vlnité tvary roletky dotváří moderní vzhled interiéru a nikdy se neokoukají.

 

Nabídka látkových rolet

 

V čem se liší tyto rolety?

Ptáte se, jaký je rozdíl mezi látkovou roletou Larra a látkovou roletou Larra v boxu? Vlastně se jedná o velmi podobný produkt. Látková roleta Larra v boxu má, na rozdíl od všech ostatních látkových rolet z naší nabídky, jeden atribut navíc. Jde o to, že tato roleta může být vybavena vedením po stranách.

roleta s bočním vedením

Jaké jsou možnosti vedení?

Roletu můžete mít volně visící nebo s bočním vedením. Boční vedení je lankem nebo vodící lištou.

  • Vedení lankem:

Při volbě bočního vedení lankem, bude mít látka po stranách transparentní plastové očko, kterým povede ocelové lanko o průměru 0,9 mm. Uchycení lanka se provádí pomocí držáku na stěnu nebo do podlahy.

  • Vedení vodící lištou:

V tomto případě je látka vedena ve vodících lištách, které lze objednat bočně nebo čelně předvrtané, nebo mohou být objednány předem nevrtané. Roletu Larra vedenou vodící lištou lze použít k zatemnění místnosti například v případě projekcí nebo prezentací. Avšak nedokáže místnost zatemnit 100%. Pro docílení co nejvyššího zatemnění doporučujeme vybírat látky z kategorie zcela zatemňující.

Při pořízení rolety Larra v boxu jistě neprohloupíte. A při volbě bočního vedení lištou si můžete užít třeba sluncem nerušený požitek z filmu přímo u vás doma i v pravé poledne.


Sandra Heierhoff




Tepelná stabilita budov – stínící technika (2. díl)

A máme tu další díl ze série článků od pana inženýra architekta Petra Brandejského. V této části rozebere standardy bydlení, možnosti pro zlepšení tepelné stability a další. Tak se pusťte do čtení...

Jak vyměřit vertikální žaluzie pro zastínění francouzského okna?

Francouzská okna dnes činí nedílnou součást většiny moderních obydlí. Do domu zajistí větší přísun světla, otevřou prostor, poskytnou krásný výhled, propojí interiér s exteriérem a usnadní přístup na terasu, balkon či zahradu. A jak je to se zastíněním?

Jaké dekorace zkrátí dlouhou zimu?

Zimní období je v plném proudu a může být ještě dlouhé. Pro mnohé z nás je vždy nekonečné, nudné, ubíjející a s počátkem března už netrpělivě vyhlížíme jaro. Ještě to budeme muset nějaký ten pátek vydržet, nicméně proč si čekání nezpříjemnit stylovou výzdobu v duchu jarní nálady již nyní?

Jak vybrat markýzu?

Když se těšíte na odpočinek na terase a místo toho vás trápí ostré, pálivé sluneční paprsky, určitě vás napadne stejná otázka, jako napadla mě. Kde vzít stín? Co takhle vyzkoušet markýzu? Ale jak ji vybrat, aby splnila mé požadavky? Aby poskytovala dostatek stínu, snadno se udržovala, ale také, aby látka při menším deštíku ihned neprosákla a já nemusela s dětmi utíkat do domku?