zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak dostat přírodu do interiéru? Vsaďte na dřevěné žaluzie

Při výběru žaluzií do interiéru musíte myslet nejen na barvu a vzor, ale také celkovou atmosféru, kterou chcete pomocí stínění vytvořit. Trefou do černého jsou dřevěné žaluzie, které spolehlivě přivedou přírodu do vašeho interiéru  a dodají mu příjemnou, domácí atmosféru.

Dřevo voní, dýchá a dokáže vyčarovat příjemnou atmosféru. Tento obdivuhodný a všestranný přírodní materiál nás hřeje vnitřně i naopak, a není proto divu, že byl použit i na historicky první žaluzie. Svou pozici si dřevěné žaluzie drží už po několik staletí a nás nepřestávají bavit.

Proč jsou dřevěné žaluzie oblíbené?

  • Zmírňují nadvládu kovu, skla plastu a bojují proti strojové podobnosti a přesnosti těchto materiálů. Protože každý dřevěný kousek má svou přirozenou strukturu a je originální
  • Dřevo má skvělé tepelné vlastnosti a nepřebírá extrémní venkovní teploty, které okno přenáší
  • Drží si teplotu blízkou teplotě v interiéru, čímž stabilizuje vnitřní teploty
  • Dřevěně žaluzie se snadno udržují, stačí je setřít navlhčeným hadříkem s přípravkem na dřevěné povrchy
  • Díky moření si můžete vybrat v široké paletě různých dřevěných odstínů
  • Dřevěné žaluzie jsou dodávány ve všech běžných rozměrem na míru
  • Můžete si vybrat mezi klasickou lamelou 25 mm nebo rozšířenou lamelou 50 mm

  

Užijte si ozvěny přírody u vás doma a poznejte kouzlo dřevěných žaluzií na vlastní kůži.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Potřebujete něco schovat nebo oddělit? Vsaďte na moderní japonskou stěnu

Každý z nás občas ve svém bytě řeší, jak co nejefektivněji oddělit nebo přepažit velké místnosti, případně jak zakrýt kouty, do kterých nechcete, aby bylo vidět. Jak to vyřešit, když se jedná o přechodnou dobu? Co když stavění příčky je zbytečné, nebo si to v pronajatém bytě nemůžete dovolit? Pak vsaďte na japonskou stěnu.

Jak opravit síťovinu u sítí proti hmyzu?

Máte doma okenní síť nebo dveřní síť proti hmyzu, která je v dobrém stavu a bez koroze, ale protrhla nebo poškodila se vám síťovina? Nemusíte kupovat celou novou síť. S trochou šikovnosti zvládnete síťovinu vyměnit sami. Poradíme vám jak na to.

Horizontální žaluzie nebo látkové rolety?

Je to velmi často probírané téma. Když zvažujete interní zastínění oken, toto jsou dvě nejčastěji volené varianty. Jaké jsou jejich výhody?