zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Je potřeba sítě proti hmyzu na zimu uklízet?

Žádné z našich sítí proti hmyzu není třeba na zimu uklízet.

Jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobených na venkovní prostředí. Jejich sezónním odstraněním však zvyšujete jejich životnost. Když už je tedy na zimu chcete demontovat, je dobré dbát na to, aby sítě byly na zimu uskladněny na ležato. Nebudou se tak kroutit.

Doporučujeme je pod sprchou nebo na zahradě opláchnout proudem vody a nechat usušit. Nabízíme speciálně u dveřních sítí H1 inovovaný pant, který umožňuje snadné manuální vysazení sítě proti hmyzu bez nutnosti použití šroubováku. Termín nasazení sítí proti hmyzu záleží čistě na počasí a dotěrném hmyzu!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jaký je rozdíl mezi lamelami klasik a celostínícími?

Přemýšlíte nad instalací horizontálních žaluzií, ale nevíte, jaký je rozdíl mezi klasickými a celostínícími? Tak se na to pojďme podívat.

5 nejprodávanějších produktů sezóny 2019

S oblibou nákupu přes internet se zlepšuje a roste i pestrost nabízeného zboží. Svou velkou důvěru získaly i kategorie pro dům a zahradu, do které spadá i stínící technika. Jakých je 5 nejprodávanějších produktů sezóny 2019 e-shopu Labona.cz?

Proč si pořídit markýzu právě teď?

Nejefektivnější způsob je právě pořízení venkovní markýzy. Díky velkému výběru barev a vzorů, totiž markýza nejen stíní, ale i skvěle vypadá!

Čím se liší kvalitní látky od těch méně kvalitních?

Říkáte si „Látka jako látka“. Všechno vypadá podobně, tak v čem by mohl být rozdíl. Ale pozor, rozdílů může být opravdu hodně a koupí nekvalitní rolety zbytečně její pořízení prodražíte.