zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Luxus v každém detailu: rolety a žaluzie na míru pro vaši domácnost

V současné době, kdy každý hledá způsoby, jak svůj domov nejen zútulnit, ale i zvýšit jeho estetickou hodnotu, přicházíme s řešením, které spojuje obě tyto potřeby. Naše kolekce rolet a žaluzií na míru vnáší do interiérů jedinečný šarm a zároveň zůstává věrná praktické stránce věci. Přinášíme vám průvodce světem luxusního stínění, kde se potkává vysoká funkčnost s neotřelým designem.

Trendy ve světě designových rolet a žaluzií

Začneme pohledem na aktuální trendy, které formují oblast stínící techniky. Například stále více se používají smart technologie, které umožňují ovládat stínění na dálku pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Oblíbené jsou také přírodní materiály, jako je bambus, dřevo a juta, které dodávají interiéru hřejivý a útulný charakter. V neposlední řadě je stále v kurzu minimalistický design s jednoduchými a elegantními roletami a žaluziemi v neutrálních barvách.

Materiály pro luxusní stínění

Materiál hraje v designu stínící techniky klíčovou roli. Seznámíme vás s různými typy materiálů, které nejen že přidávají na luxusním vzhledu vašeho interiéru, ale jsou také odolné proti proměnlivému českému počasí. Pro obývací pokoj můžeme doporučit elegantní látkové rolety s moderními vzory nebo plisé žaluzie.

Například pruhované rolety Den a Noc s dvojitou látkou vám umožní regulovat průnik světla a zároveň zajistí soukromí. V ložnici se skvěle hodí venkovní zatemňovací rolety nebo žaluzie, které zajistí tmu a nerušený spánek. Pro kuchyň jsou ideální horizontální žaluzie, které se snadno ovládají a čistí. A na terasu můžeme doporučit venkovní markýzy nebo pergoly, které vám poskytnou stín a ochranu před deštěm.

Ruční nebo automatické ovládání?

Výběr mezi ručním a automatickým ovládáním může být někdy složitý. Poradíme vám, jaké jsou výhody obou řešení, abyste mohli učinit informované rozhodnutí, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

  • Ruční ovládání: Je vhodné pro menší okna a pro ty, kteří preferují klasické ovládání. Jedná se o ekonomičtější variantu.
  • Automatické ovládání: Je komfortní a praktické pro větší okna a pro ty, kteří chtějí ovládat stínění na dálku. Například systém Somfy umožňuje ovládat stínění pomocí chytrého telefonu nebo tabletu, a to i v případě, že nejste doma.

Proces výroby a montáže

Veškeré produkty z řad stínění vznikají přímo v České republice ve výrobních halách společnosti ISOTRA, a.s. v Opavě. My se dále staráme o veškerou komunikaci, dodání a v případě realizace na klíč i o kompletní montáž.

Odborné rady pro údržbu a dlouhou životnost

Abyste mohli své designové stínění užívat co nejdéle v nejlepší kondici, sdílíme s vámi tipy na správnou údržbu v návodech a také na našem blogu. Díky těmto radám budou vaše rolety a žaluzie sloužit bez problémů mnoho let.

Kontakty a možnosti objednání

Jsme tu pro vás, abychom společně našli to nejlepší řešení pro vaše okna. Prohlédněte si náš e-shop, zavolejte nám na +420 608 354 888 nebo navštivte náš showroom na adrese Palackého náměstí 152, Rosice u Brna, 665 01.


Pavel Hrdlička




Jak správně vybrat žaluzie?

Pojem „žaluzie“ je často používaný pro všechny možné produkty stínicí techniky. Pokusíme se vám snadno a přehledně vysvětlit, jaké druhy žaluzií najdete v naší nabídce. Dále jejich hlavní výhody a kde se nejčastěji používají.

Náhradní díly – vyměňte si opotřebované či ztracené

Námi dodávané produkty jsou kvalitní a mají opravdu dlouhou životnost. Postačí jen pravidelná jednoduchá údržba a nepříjemnosti s opravou se vám budou vyhýbat. Může se však stát, že se nějaká součástka opotřebuje či zakutálí.

Jak si užít pohodový letní den na terase? Proč lidé objednávají markýzu?

Taky milujete ty dny, kdy svítí sluníčko a příjemná denní teplota vás vybízí k posezení na čerstvém vzduchu celý den? Ty dny, kdy si s kávou sednete na terasu a rozjímáte? Se stoupajícími teplotami však hrozí, že například oběd na terase se promění v utrpení. Řešení naštěstí existuje a je jednoduché. Vyzkoušejte markýzu.

Samonosné žaluzie – novinky ve venkovních žaluziích

Díky svým přednostem jsou venkovní žaluzie stále více žádány nejen pro novostavby, ale i pro starší domy. Novinkou na našem e-shopu jsou nové typy samonosných žaluzií.