zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.

V minulém článku jste se dozvěděli, jak správně vyměřit vertikální žaluzie. Určitě jste zjistili, že to není vůbec nic těžkého a máte odvahu si žaluzie vyměřit a objednat sami. Ale co když jsou vaše okna nestandardních rozměrů?

Zkosené strany nejsou problém

Hodně rodinných domů je vybaveno nejrůznějšími atypickými okny, zejména v podkroví  běžně mívají zkosené strany. Klienti se často ptají, jestli je možné pro taková okna vyrobit vertikální žaluzie pro atypická okna. Odpovědí vás potěšíme. Ano, vertikální žaluzie je možné vyrobit i pro atypická okna.

Jak je zaměřit a objednat?

Pokud jste se rozhodli pro vertikální žaluzie do atypického okna, rádi vám ukážeme, jak na to. Jedinou překážkou je, že si tuto atypickou žaluzii nemůžete sami nakonfigurovat v našem e-shopu. V tomto případě nám napište e-mail na info@labona.cz . V e-mailu zašlete nákres okna se zaměřením a nezapomeňte také uvést zvolený typ látky. K e-mailu můžete také přiložit fotografii okna.

Nákres okna se zaměřením vyhotovte na základě obrázku níže:

Vaši poptávku předáme k posouzení technikovi. Technik nám dá vyjádření, zda je žaluzie vyrobitelná a my vám poté vytvoříme cenovou nabídku. Počítejte s tím, že ovládání a stahování bude vždy na vyšší straně.

Zastínění atypických oken je vyřešené a vy už se nemusíte trápit se slunečními paprsky, které vám každé ráno probouzí příliš brzy.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Žaluzie, které lze vyprat? PLISSÉ!

Plisse je harmonikově skládaná látková žaluzie, která má několik předností. Plisovaný materiál nabízíme v široké škále barev, vzorů, materiálů a různých úrovní propustností světla, takže je nejen krásným doplňkem, ale také skvěle stíní. Nabízí několik variant jednoduché montáže a možnosti ovládání.  A když se zašpiní, můžete ji ručně vyprat. Podívejte se na náš postup.

Jak vybrat markýzu?

Když se těšíte na odpočinek na terase a místo toho vás trápí ostré, pálivé sluneční paprsky, určitě vás napadne stejná otázka, jako napadla mě. Kde vzít stín? Co takhle vyzkoušet markýzu? Ale jak ji vybrat, aby splnila mé požadavky? Aby poskytovala dostatek stínu, snadno se udržovala, ale také, aby látka při menším deštíku ihned neprosákla a já nemusela s dětmi utíkat do domku?

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Rozhodujte si o slunečním svitu sami!

Máloco naštve tolik, jako když si chcete v sobotu ráno přispat a probudí vás sluneční paprsky. Anebo když máte v plánu si odpoledne trochu přispat, ale horké letní slunce vám to nedovolí. Není proto divu, že žaluzie a rolety se stávají stále důležitější součástí domácnosti.