zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali „podnikat“ jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích.

Počátečními aktivitami byl velkoobchod s těsněním do oken včetně realizace montáží. Takto vznikl název ISOTRA. ISO od slova izolace a TRA jako trade (obchod). Velký zájem klientů o žaluzie po roce 1993 způsobil rozšíření podnikatelských aktivit ISOTRY nejprve o montáže žaluzií a následně i o jejich výrobu. Neustálá snaha o zdokonalování produktů a služeb vedla v roce 1995 k rozhodnutí vyrábět vlastní komponenty k žaluziím a ostatním výrobkům stínící techniky.

 

Dnes je situace zcela jiná. ISOTRA a.s. zaměstnává 400 lidí v ČR. Exportuje do 30 zemí světa a hraje prim na technologickém poli v Evropě.

 

U nás tedy nekoupíte žádné nekvalitní výrobky z Polska nebo Číny. Vše si pravidelně v sídle firmy ISOTRA v Opavě hlídáme.


 






Pavel Hrdlička




Jarní péče o exteriérovou stínicí techniku

S končícím studeným počasím nastává čas pravidelného jarního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je jaro svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.

Jak si vybrat horizontální žaluzie?

Horizontální žaluzie ideálně vybírejte podle toho, jaké máte okno. Plastová, dřevěná a hliníková okna totiž mají svůj typický vzhled – a ne každá žaluzie na nich vypadá dobře. 

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikat jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích...

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.