zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Jsme rádi za každou příležitost, kde se s vámi můžeme potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.

Vstupenky zdarma si můžete stáhnout po kliknutí na tlačítko a následném zadání kódu JN5AR4FT4U.

Tlačítko pro vstupenku zdarma

Na našem stánku se můžete těšit na:

  • veletržní ceny 2 bioklimatických pergol, které budou k zakoupení,
  • vzorovou bioklimatickou pergolu ARTOSI a možnost vyzkoušet si její ovládání,
  • ukázku fotovoltaiky pro rodinné domy,
  • hliníkový zahradní nábytek,
  • možnost okamžitého nacenění všech produktů na míru přímo na veletrhu,
  • vzorky venkovních žaluzií, purenitových boxů,
  • kompletní vzorníky látek, RAL barev a dalších,
  • a v neposlední řadě na naše kolegy, kteří rádi zodpoví jakékoliv dotazy a věnují čas osobní konzultaci. Budeme tam pro vás, stavte se.

Přímo na místě vám tak budeme moci předvést všechny výhody bioklimatické pergoly s otočnými lamelami i její ovládání. Umíme vám rovnou zpracovat i cenovou nabídku pro jakékoliv stínění, nebo fotovoltaiku. 

Zahradní pergola s otočnými lamelami

Na našem stánku budete mít k vyzkoušení i kvalitní nábytek s potahy s vodoodpudivou povrchovou úpravou. Ten skvěle sedne k hliníkové pergole, nebo pod širé nebe k vašemu bazénu.

Těšíme se na vaši návštěvu.


Petra Šenková




Jak využít postupný nákup přímo vám na míru?

Dovolili jsme si oslovit naší zákazníci, která na našem eShopu nakoupila opakovaně. A otázka byla na zážitek s postupným nákupem.

Bioklimatická pergola na míru svépomocí? Dnes už žádný problém

Pergola je pro většinu symbolem místa pro odpočinek na zahradě nebo terase. A když se nad pergolou u vás doma zamyslíte, napadne vás, že montáž musí provádět pouze specializovaná firma? Ano, i to je možnost pro ty, kteří nemají čas, nebo je manuální práce nenaplňují. Pro kutily a nadšence do zvelebování domova je tu druhá možnost – i bioklimatickou hliníkovou pergolu si dnes už můžete sami objednat i namontovat. Pojďte se mrknout na to, jak stavba pergoly probíhá krok za krokem.

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.

Křivý chod žaluzie nebo špatné naklápění lamel? Poradíme, jak to vyřešit

Připravili jsme pro vás další dva jednoduché postupy na opravu dvou běžných závad interiérových žaluzií.  Opravy nejsou složité a nepotřebujete k nim žádné speciální nářadí. K opravě vám postačí běžné vybavení domácnosti.