zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali „podnikat“ jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích.

Počátečními aktivitami byl velkoobchod s těsněním do oken včetně realizace montáží. Takto vznikl název ISOTRA. ISO od slova izolace a TRA jako trade (obchod). Velký zájem klientů o žaluzie po roce 1993 způsobil rozšíření podnikatelských aktivit ISOTRY nejprve o montáže žaluzií a následně i o jejich výrobu. Neustálá snaha o zdokonalování produktů a služeb vedla v roce 1995 k rozhodnutí vyrábět vlastní komponenty k žaluziím a ostatním výrobkům stínící techniky.

 

Dnes je situace zcela jiná. ISOTRA a.s. zaměstnává 400 lidí v ČR. Exportuje do 30 zemí světa a hraje prim na technologickém poli v Evropě.

 

U nás tedy nekoupíte žádné nekvalitní výrobky z Polska nebo Číny. Vše si pravidelně v sídle firmy ISOTRA v Opavě hlídáme.


 






Pavel Hrdlička




Jak se čistí moderní látková stínící technika?

Vysávání, utírání prachu, čištění, leštění, jsou činnosti, které se všeobecně netěší přílišné popularitě, avšak jsou nezbytnou součásti běžného života.

Stínění na chaty a chalupy

Mnozí z nás už teď trávíme víkendy nebo i jiné dny volna na chatě či chalupě. Blíží se nejspíš velmi teplé léto a proto přichází na řadu probrat možnosti stínění našich druhých domovů.

Jaký druh stínění je nejvhodnější do dětského pokoje?

Při zařizování dětského pokoje se soustředíme zejména na barvu stěn a nábytku a často zapomínáme na kvalitní stínění. A to je chyba, protože možnost regulace světla je pro dení aktivity i kvalitní spánek dítěte nezbytná.  Na výběr máme z několika druhu záclon, rolet nebo žaluzii. Jak vybrat tu správnou?

Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy.