zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Blíží se veletrh For Garden 2022 v Praze

Budeme na dalším veletrhu - tentokrát osobně na For Garden 2022 v Praze Letňanech.

CHCI VSTUPENKU ZDARMA

Konečně se zase většina akcí vrací do dřívější podoby a proto máme možnost se opět zúčastnit veletrhu zahradní architektury, zeleně a nábytku For Garden 2022. Veletrh se koná v termínu 31. března - 3. dubna 2022 v areálu PVA Expo Praha

Co si u nás na stánku můžete prohlédnout a osahat? 

  • bioklimatickou pergolu ARTOSI
  • hliníkový zahradní nábytek
  • purenitový box se zaomítatelnou žaluzií

Ihned na místě vám tak budeme moci předvést všechny výhody hliníkové pergoly s otočnými lamelami i její ovládání.  Rovnou vám připravíme cenovou nabídku pro pergolu na míru pro vaši zahradu. 

Stejně tak si můžete vyzkoušet kvalitní nábytek s potahy z vodoodpudivou povrchovou úpravou, který oceníte pod pergolou, stejně jako u bazénu.

Kromě zmíněného vám rádi představíme jakékoliv jiné druhy interiérového a exteriérového stínění a pomůžeme s výběrem správného typu.

Vstupenky ZDARMA na veletrh For Garden 2022 si stáhnete kliknutím na tlačítko níže.

CHCI VSTUPENKU ZDARMA


Petra Šenková




Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.

Jaké dekorace zkrátí dlouhou zimu?

Zimní období je v plném proudu a může být ještě dlouhé. Pro mnohé z nás je vždy nekonečné, nudné, ubíjející a s počátkem března už netrpělivě vyhlížíme jaro. Ještě to budeme muset nějaký ten pátek vydržet, nicméně proč si čekání nezpříjemnit stylovou výzdobu v duchu jarní nálady již nyní?

Vertikální žaluzie – jednička v oblasti stínění kancelářských prostor

Vertikální žaluzie jsou stálicí v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor. A není tomu tak pouhou náhodou.

Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.