zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Podpořte nás v prestižní soutěži ShopRoku 2019

A je to konečně tady!

Dnes byla spuštěna prestižní soutěž ShopRoku 2019, kterou pořádá Heureka.cz již po jedenácté. Soutěží se na poli e-commerce a vyhlášeny jsou nej e-shopy hned ve třech kategoriích:

  • Cena kvality - udělována na základě zákazníky vyplňovaných dotazníků po nákupu v e-shopech,
  • Cena popularity - hlasování uživatelů na webových stránkách Heureky - přejít hlasovat,
  • Cena Heureky - udělována na základě posouzení porotců (předních osobností e-commerce trhu).

Přihlásili jsme se také a věříme, že si zasloužíme vaši podporu 

Neustále pracujeme na našem e-shopu. Snažíme se pro vás - naše zákazníky - vytvářet uživatelsky co nejpřívětivější nákupní prostředí. Vyvíjíme stále náš online konfigurátor, aby pro vás byl nákup jednoduchý a docházelo k minimu chyb a nejasností. Sedíme v kanceláři a s nadšením zvedáme každý příchozí hovor. Těšíme se, komu budeme moci nejen poradit s výběrem, ale komu pomůžeme také k získání komfortnějšího prostředí doma, v kanceláři nebo třeba na zahradě. Zkrátka - děláme naši práci srdcem, protože nás baví.

 

"Výborná komunikace, vstřícnost a trpělivost."

 

Za minutu odhlasováno

Nakoupili jste u nás, nebo třeba jen nákup zvažovali a líbilo se vám u nás? Pak nám můžete pomoci svým hlasem v kategorii Cena popularity. Můžete zde hlasovat až pro 3 oblíbené e-shopy a to nejpozději do 28. února 2020. Stačí pouze vypsat Labona a další dva názvy a zadat vaši e-mailovou adresu a odeslat. Do minutky máte hotovo a nás vaše pomoc může posunout k těm nej e-shopům letoška.

Děkujeme za vaši podporu i veškerou zpětnou vazbu, kterou od vás v průběhu roku získáváme.

 


Petra Šenková




Pokud budu chtít instalovat venkovní žaluzie, je nutné se poradit předem?

V případě, že se rozhodnete instalovat na rodinný dům venkovní žaluzie, je dobré řešit tuto otázku již v projektové dokumentaci. Ideální je příprava překladů nebo podhledů, které se připraví...

Kam použít japonské stěny?

Slyšeli jste už o japonských stěnách? Pokud ano, tak je skvělé, že máte přehled. A víte, že jdou použít i jinam, než jen k zastínění oken? Pokud ne, tak si přečtěte následující článek.

Plastové palubky jsou záležitostí moderní doby

Plastové palubky jsou moderní alternativou k palubkám dřevěným. Vzhledově se jim spolehlivě vyrovnají a navíc mají skvělé vlastnosti, jako je dlouhá životnost a vysoká odolnost vůči UV záření a plísním, díky kterým se stávají stále oblíbenější variantou obkladu.  

Po roce je tu opět Veleton - Stavební online veletrh

Uběhlo to jako voda a je tu další online stavební veletrh Veleton 2023. Co vás na něm čeká a proč ho navštívit? A jakým způsobem?