zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jaké jsou výhody v sestavě fotovoltaiky od ENBRY oproti konkurenci?

Fotovoltaika je stále populárním způsobem, jak snížit náklady na energie a přispět k ochraně životního prostředí. Pokud uvažujete o instalaci fotovoltaické elektrárny, podívejte se níže, jaké výhody oproti konkurenci přináší pořízení sestavy FVE od společnosti ENBRA.

Spolehlivá backup záloha

Jednou z hlavních výhod fotovoltaiky ENBRA je spolehlivá backup záloha. V případě výpadku veřejného rozvodu elektřiny můžete díky backup záloze i nadále využívat elektrickou energii pro své potřeby. Mnoho konkurentů backup zálohu neumožňuje, případně zálohu vyvede jen omezeným počtem zásuvek pro nouzový režim. V případě ENBRA systému máte po instalaci kompletní backup pro domácnost.

Fotovoltaika ENBRA nabízí dvě varianty backup zálohy:

  • Automatická backup záloha - V případě výpadku veřejného rozvodu elektřiny se automaticky zapne backup zdroj a začne dodávat elektřinu do domácnosti.
  • Poloautomatická backup záloha - V případě výpadku veřejného rozvodu elektřiny je nutné backup zdroj zapnout ručně.

Komponenty od jednoho dodavatele

Všechny komponenty fotovoltaických systémů ENBRA jsou dodávány od jednoho dodavatele. Díky tomu je logistika rychlejší a instalace systému jednodušší - všechny součásti jsou kompatibilní a plně spolupracují.

Skladové zásoby v ČR

Skladové zásoby komponentů fotovoltaických systémů ENBRA jsou umístěny v České republice. Díky tomu je možné systém rychle a bez problémů dodat.

ENBRA sklad

Záruku držíme v České republice

Záruka na fotovoltaické systémy je poskytována přímo českou společností ENBRA. Díky tomu je možné reklamace řešit rychle a bez komplikací.

Reklamace řešena výměnou kus za kus

V případě poruchy jsou reklamace řešeny většinou výměnou kus za kus. Nedochází tak k prodlevám v dodávce systému a vy tak můžete dříve využívat plnohodnotnou sestavu.

Celočerné panely

Fotovoltaické panely ENBRA jsou celočerné, neboli fullblack. Vzhledově jsou panely méně nápadné a decentnější, nenarušují oproti běžným panelům se světlým hliníkovým rámem vzhled střechy.

Celočerné fullblack panely

Platební podmínky

Výhodou jsou i speciální platební podmínky, které jsme pro vás vyjednali. S Labonou platíte první zálohu 20 000,- při podpisu smlouvy, druhou zálohu do výše 80 % hradíte až při expedici zboží a zbylou částku až po provedení revize a zažádání u distributora.

Fotovoltaika ENBRA nabízí řadu výhod, které ji odlišují od konkurence. Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní fotovoltaickou elektrárnu, je fotovoltaika od ENBRY dobrou volbou. Pokud máte zájem o více informací nebo o cenu sestavy, podívejte se přímo na fotovoltaiku pro rodinné domy, nebo nás kontaktujte.


Pavel Hrdlička




Jak správně zvolit látku ke stínění?

Chystáte se na koupi látkového stínění a tápete při nahlédnutí do vzorníku? Kterou látku vybrat a na jaké hodnoty se dívat, abyste nebyli pak nepříjemně překvapeni a místo zatemňující rolety neměli doma pouze stínící? Více informací ke správnému výběru látky najdete v tomto článku.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech.

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.

Nové plastové palubky ECO

Dřevěné obklady jsou krásné, ale je jim potřeba věnovat péči a průběžně se o ně starat. Tato, pro někoho obtěžující činnost odpadá v případě, kdy zvolíte obklad z plastových palubek. Plastové palubky jsou bezúdržbové, odolné a krásně vypadají. Podívejte se na naše novinky.