zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Je potřeba sítě proti hmyzu na zimu uklízet?

Žádné z našich sítí proti hmyzu není třeba na zimu uklízet.

Jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobených na venkovní prostředí. Jejich sezónním odstraněním však zvyšujete jejich životnost. Když už je tedy na zimu chcete demontovat, je dobré dbát na to, aby sítě byly na zimu uskladněny na ležato. Nebudou se tak kroutit.

Doporučujeme je pod sprchou nebo na zahradě opláchnout proudem vody a nechat usušit. Nabízíme speciálně u dveřních sítí H1 inovovaný pant, který umožňuje snadné manuální vysazení sítě proti hmyzu bez nutnosti použití šroubováku. Termín nasazení sítí proti hmyzu záleží čistě na počasí a dotěrném hmyzu!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Rozhodujte si o slunečním svitu sami!

Máloco naštve tolik, jako když si chcete v sobotu ráno přispat a probudí vás sluneční paprsky. Anebo když máte v plánu si odpoledne trochu přispat, ale horké letní slunce vám to nedovolí. Není proto divu, že žaluzie a rolety se stávají stále důležitější součástí domácnosti.

For Garden v Praze začíná už 30. března 2023

Na přelomu března a dubna bude v Praze 16. mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku a techniky For Garden. A Labona bude opět jeho součástí.

Jak opravit síťovinu u sítí proti hmyzu?

Máte doma okenní síť nebo dveřní síť proti hmyzu, která je v dobrém stavu a bez koroze, ale protrhla nebo poškodila se vám síťovina? Nemusíte kupovat celou novou síť. S trochou šikovnosti zvládnete síťovinu vyměnit sami. Poradíme vám jak na to.

Bioklimatická pergola na míru svépomocí? Dnes už žádný problém

Pergola je pro většinu symbolem místa pro odpočinek na zahradě nebo terase. A když se nad pergolou u vás doma zamyslíte, napadne vás, že montáž musí provádět pouze specializovaná firma? Ano, i to je možnost pro ty, kteří nemají čas, nebo je manuální práce nenaplňují. Pro kutily a nadšence do zvelebování domova je tu druhá možnost – i bioklimatickou hliníkovou pergolu si dnes už můžete sami objednat i namontovat. Pojďte se mrknout na to, jak stavba pergoly probíhá krok za krokem.