zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

For Garden v Praze začíná už 30. března 2023

Na přelomu března a dubna bude v Praze 16. mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku a techniky For Garden. A Labona bude opět jeho součástí.

V termínu 30. března až 2. dubna 2023 nás čeká další veletrh. Tentokrát se přesuneme do areálu PVA EXPO Praha v Letňanech. Na veletrhu představíme i novinku v naší nabídce - carport s polykarbonátovou střechou. Vstupenky pro vás máme opět ke stažení zdarma. Pro jejich registraci klikněte níže na tlačítko.

Vstupenka zdarma

Na co se můžete na našem stánku v „Hale 1“ těšit?

  • carport a 2 pergoly za veletržní cenu,
  • 1 set hliníkového nábytku v akci,
  • ukázku bioklimatické pergoly i pergoly pro auto a jejich funkcí přímo na místě,
  • fotovoltaický panel a stěnu s názornou ukázkou, jak FVE funguje,
  • možnost si nechat hned na místě nacenit veškeré námi nabízené produkty - od pergol až po fotovoltaiku,
  • vzorky venkovních žaluzií a purenitových boxů,
  • kompletní vzorníky látek a barevnic.

zahradní pergola ARTOSI s otočnými lamelami

A také na ochotnou obsluhu stánku. Jedeme tam za vámi, ukazovat, mluvit, setkávat se - u nás neuvidíte kolegy schované za stolky a monitorem počítače. Přijďte si proto vyzjistit vše potřebné pro vaši stavbu a zahradu, probrat s námi váš projekt. Těšíme se. 


Petra Šenková




Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.

Máme za sebou skvělý workshop „Montáž fotovoltaické elektrárny“

Ve spolupráci s panem Tesárkem ze Svépomocí.cz a ENBRA, a.s. jsme připravili informačně nabitý workshop na téma „Montáž fotovoltaické elektrárny“. Byl určen především pro svépomocníky, ale místa si v něm našli i ti, kteří teprve zvažují nákup FVE a právě rozmýšlí, jestli se jim vyplatí zakázku zadat firmě, nebo ji přece jen zvládnou sami.

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!