zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jednoduchá montáž bez vrtání - to je látková roleta Nemo

Látkové rolety patří mezi oblíbený a dostupný produkt vnitřního stínění. Oblíbenost si získaly díky variabilitě provedení a různých možností uchycení.  Široký výběr látek s různými vlastnostmi, odstíny barev a možnost vzorů zajistí vytvořit příjemné prostředí v jakémkoli typu interiéru. Rolety tekstylne 

Poptávka po látkových roletách stále roste a náš dodavatel stínící techniky Isotra a.s. nabízí i látkovou roletu Nemo, která má jednu z předností to, že se montuje na okenní křídlo bez vrtání. Roletka Nemo je vhodná pro klasická okna v běžné velikosti do plochy 1,5m2. Roletka se montuje na speciální závěsy bez nutnosti šroubování do okenního křídla. Boční konzoly se vloží z boku do závěsů, které se zavěsí za horní část okenního křídla.

Roletka má jednoduchý design s komponenty v bílé barvě. Ovládá se snadno pomocí řetízku.  Brzda umožní zastavení rolety v jakékoli poloze. Řetízek není nutné fixovat do držáčku řetízku. Je tedy o další vrtání do okenního křídla méně. Na výběr máte z nepřeberného množství jednobarevných látek, látek s luxusními vzory, stejně jako látky den-noc. Díky jednoduché montáži a rozmanité nabídce látek získáte velice snadno kouzelně individuální interiér.



Pavel Hrdlička




ENBRA - náš spolehlivý partner pro fotovoltaiku

V dnešní době je velmi náročné si zvolit spolehlivého partnera a dodavatele v oblasti fotovoltaiky. Média jsou protkaná množstvím kauz o selhání několika společností a firem a proto je důležité najít spolehlivou a stabilní společnost. Tou je například česká společnost ENBRA. Přečtěte si více o její historii, zkušenostech a úspěších.

Fotovoltaika na klíč krok za krokem

Fotovoltaika je dnes tématem řešeným na každém rohu. Řeší ji lidé v práci, přátelé, řeší ji firmy i bytové domy. Stále je to jednou z možností, jak se stát více soběstačnými a jak šetřit za energie. Pojďme se proto podívat krok za krokem, jak probíhá pořízení fotovoltaické elektrárny a co vše jejímu zprovoznění předchází.

S japonskými stěnami bude váš interiér středem pozornosti

Vnitřní látkové stínění je stále žádané a zákazníci hledají originální kousky, které interiér nejen ochrání před slunečními paprsky, ale zároveň ho oživí. Trendy variantou jsou japonské posuvné stěny, které nejen zastíní, ale také pomohou předělit místnost.

Proč pořídit plastový plot?

Mám raději dřevo. Nesnáším plastové výrobky. Dřevo je živé, plast je mrtvý. Už jste někdy slyšeli podobné věty? Určitě ano. Já souhlasím také. Teď se na to podíváme trošku z jiného úhlu.