zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Konečně akce po více než roce - stavební veletrh VELETON

V dnešní době je to téměř k nevíře - stavební veletrh v termínu 14. - 16. 5. 2021. Ale je tomu tak. A ještě se na něj dostanete bezpečně z pohodlí vašeho gauče. Je online. Žádné testování, žádné kontroly. Vždyť to je super šance získat odpovědi a vybrat si partnery pro vaši stavbu či rekonstrukci.

Jednoduše se připojíte z mobilního telefonu nebo počítače a klidně z vany nebo ze zahrady se můžete vyptat jakékoliv připojené firmy na dotazy, které vás zajímají. Právě komunikace se specialisty v soukromých “místnostech” naživo, inspirace nejčastějšími otázkami jiných návštěvníků, živé diskuze s odborníky a poradenství je z tohoto veletrhu to nej. K tomu si navíc prohlédnete virtuální veletržní stánky, postahujete různé slevové vouchery, prohlédnete si realizace a různá řešení daných společností.

Veletrh se bude konat ve dnech 14. - 16. května 2021:

  • v pátek 15 - 18 hodin,
  • v sobotu 9 - 18 hodin,
  • v neděli 9 - 15 hodin.

Tak neváhejte, kapacita je omezená. Přitom k návštěvě stačí málo - zaregistrovat se. Stavte se pak i na náš “stánek”. Těšíme se na vás.

CHCI VSTUPENKU ZDARMA


Petra Šenková




Jak se čistí lamely vertikálních žaluzií?

Častá otázka všech zákazníků, kteří si objednávají vertikální žaluzie: Jak mám čistit lamely vertikálních žaluzií?

Jak vyčistit žaluzie?

Pravidelnou údržbou žaluzií nejen prodlužujete životnost vašemu stínění, ale také zabraňujete víření prachu a možným dýchacím obtížím. Čištění žaluzií nemusí být horor – přečtěte si naše rady, jak co nejefektivněji žaluzie čistit a usnadněte si práci.

Dotace na fotovoltaiku

Jak je to s dotacemi na fotovoltaické systémy v České republice? Jakou část nákladů vám pokryjí a kdy na ně máte nárok? Přečtěte si více v následujícím článku.

Podpořte nás v prestižní soutěži ShopRoku 2019

Začala očekávaná událost roku - jedenáctý ročník prestižní soutěže ShopRoku 2019 od společnosti Heureka. Můžete hlasovat pro více e-shopů, zabere vám to ani ne minutku.