zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nechte se okouzlit přirozeným půvabem dřevěné žaluzie

Dřevěné horizontální žaluzie vdechnou do interiéru atmosféru klidu a pohodlí. Nesou s sebou kus přírody. Jsou čisté, přirozené a elegantní.  Široká paleta barev zajistí sladění s dalšími prvky v místnosti. Jejich nejen hnědé odstíny vynikají jak v místnosti s dalšími přírodními materiály, tak své poslání designového prvku splní i v interiéru moderním, plném kovu a nerezu. 

Lamely jsou vyrobeny z kvalitní dřeviny Kanadské lípy. Jde  o přírodní materiál, který reaguje na vnější vlivy jako je  vlhkost, zvýšená teplota prostředí nebo působení slunečního záření. To vše je eliminováno speciální povrchovou úpravou mořením.

                                                                                               

Jedná se o úpravu zvyšující odolnost ve vlhkém prostředí, která umožňuje  umístění dřevěných žaluzií i v koupelně. Tam mohou sloužit nejen jako stínění v okně, ale i k zakrytí pračky, sušičky či kotle. Pohodlné  ovládání zajistí vytažení žaluzie  až ke stropu . Žaluzie prostě zmizí a nepřekáží při servisu spotřebiče, či úklidu. Díky dřevěné žaluzii bude  Vaše koupelna útulná  a  funkční zároveň .         

Dřevěná žaluzie  25mm
 Základní dřevěná žaluzie
Lamela:   25 x 2,3mm
Horní profil: 25 x 25mm překryt dřevěnou krycí lištou
Krycí lišta:  sladěná s lamelou
Ovládání:  
- pomocí provázku s hruškou a tyčky 
Možnost montáže: na křídlo, na strop, na zeď

 
Dřevěná žaluzie  50mm
 Mohutnější, vhodná pro zastínění větších ploch, předěl místnosti
Lamela: 50 x 2,3 mm
Horní profil: 50 x 50 mm překryt dřevěnou krycí lištou 
Krycí lišta: dřevěná sladěná s lamelou
Ovládání: 
- pomocí provázku s hruškou a tyčky pouze do max šíře 1500mm
- vytahování  i naklápění lamel pomocí provázků s hruškou
Možnost montáže : na strop, na zeď

 

 

 


Dřevěná žaluzie ……  elegantní stálice ve stínění  !

Mohlo by vás také zajímat:



Venkovní stínění pro střešní okna

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to nejlepší z venkovní stínící techniky a screenových rolet. Pomáhá regulovat sluneční paprsky, zabraňuje přehřívání interiéru a chrání také před hlukem. Pojďme se na ni podívat podrobněji.

Žaluzie se dají použít i velmi originálně

Víte, že žaluzie umí mnohem víc než jen znemožnění průniku světla do místnosti a ukrytí života v domě před zvídavými pohledy z venku?

Jaký je rozdíl mezi žaluziemi a roletami?

Také si pletete rolety a žaluzie? Připadá vám, že je to jedno a to samé? Vysvětlíme Vám, jaké typy rolet jsou a jaké jsou jejich výhody oproti klasickým žaluziím.

Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.