zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nestresujte se nákupem stínění – s námi objednáte rychle a z pohodlí domova

I nadále se situace vyvíjí tak trochu nepředvídatelně a co je dnes, nemusí být zítra. Máme pro vás ale dobrou zprávu — nákup stínění online funguje bez omezení a nemusí tak být zbytečně strašák a žrout času.

Představa domlouvání několika schůzek s techniky z různých společností nabízejících stínění, porovnávání složitých cenových kalkulací, případně oběhávání hobbymarketů je pro mnoho z nás hotová noční můra. Ale ono to nemusí jít podle tohoto scénáře — s Labonou je to jednoduše hračka.

Jak na nákup online?

Na našem e-shopu si pohodlně z bezpečí domova vyberete požadované stínění. Ať už se jedná o vnitřní stínění, jako jsou horizontální nebo vertikální žaluzie, látkové rolety nebo třeba japonské stěny, nebo o venkovní stínící techniku, mezi kterou řadíme například venkovní žaluzie a rolety, markýzy a hliníkové pergoly, každý produkt si sami jednoduše vyměříte a na našich stránkách objednáte.


Pokud se v tuto chvíli obáváte, že vyměření je technicky náročná činnost pouze pro profíky, hoďte starost za hlavu. Vypracovali jsme pro vás sady přehledných návodů, včetně fotografií i videí, díky kterým to hravě zvládnete. Navíc jsme vám k dispozici na naší infolince, odkud ochotně přispěcháme na pomoc s potřebnou radou.

O výrobu a dodání až k vám domů se pak postaráme my. Žaluzie, rolety nebo jakékoliv jiné stínění vám doveze kurýr až ke dveřím. Možná vám v tuto chvíli vrtá hlavou, jestli je bezpečné převzít zabalené produkty. I podle Světové zdravotnické organizace (WHO) je nízká pravděpodobnost, že by infikovaná osoba mohla přenést virus na objednané zboží. Stejně tak je nízké i riziko, že se nakazíte dotekem obalu.

Zabalenou zásilku pak stačí rozbalit, nachystat pár základních kousků nářadí, které zajisté máte doma i vy (případně poprosit o půjčení tchána, zetě nebo souseda) a stínění namontovat.


I pro samotnou montáž jsme připravili veškeré potřebné manuály a z vlastní zkušenosti víme, že ji zvládne opravdu každý. Tak se pusťte do vybírání. Přejeme vám pevné zdraví a trochu nadhledu v letošním roce :)



 

 


Petra Šenková




Blíží se veletrh For Garden 2022 v Praze

Budeme na dalším veletrhu - tentokrát osobně na For Garden 2022 v Praze Letňanech.

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.

Jak vybrat projekt pro stavbu svépomocí?

Rostoucím trendem v českém stavebnictví je stavba domu svépomocí. Jen loni tak v Česku přibylo kolem pěti tisíc stavebníků a jejich počet se meziročně zvyšuje o 30%.

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.