zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Originální stínění oken – to jsou látkové rolety den a noc

V posledních letech oživily nabídku klasických látkových rolet i výjimečné rolety s názvem den a noc, zebra nebo ve zkratce duorolety. V čem se liší od běžných rolet?

Látkové rolety den a noc jsou stále oblíbenějším typem stínění. A není se čemu divit. Spojují v sobě výhody elegantních látkových rolet a praktických interiérových žaluzií. Díky použité látce jsou originálním dekorativním prvkem, který dokonale zútulní interiér a dodá mu nádech elegance. Díky široké nabídce barev látek je můžete bez problémů sladit s vybavením domácnosti.

Oproti klasickým látkovým roletám navíc nabízí možnost regulace prostupnosti světla dopadajícího do interiéru. To umožňuje látka, na níž se střídají průhledné a zatemňující pruhy. Díky plynulému posouvání pruhů v jednotlivých vrstvách si můžete regulovat prostupnost světla podle aktuální potřeby.

Jak vyčistit rolety?

Výhodou rolet den a noc je velice snadná údržba. Drobné nečistoty a prach stačí odstranit z textilie opatrným vysátím za použití nízkého výkonu vysavače nebo jemným hadříkem navlhčeným v mýdlové vodě.


Pavel Hrdlička




Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?

Vertikální žaluzie nejlevněji

Jedním z nejoblíbenějším  stínícím produktem jsou vertikální žaluzie. Naši oblibu si získaly díky své variabilitě a přijatelné ceně.  

Fotovoltaika svépomocí krok za krokem

Jak probíhá realizace fotovoltaiky vlastními silami? Co vše můžete sami a na co potřebujete oprávnění? Jaké kroky jsou třeba a jak jdou za sebou? Přečtěte si více v článku.

Jak si správně vybrat plissé

Pokud jste hledali vhodné a variabilní řešení pro Vaše okna mezi látkovým stíněním, určitě jste narazili na plissé. Je vhodné téměř pro všechny typy oken a naleznete mezi ním i provedení pro střešní...