zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Pokud budu chtít instalovat venkovní žaluzie, je nutné se poradit předem?

V případě, že se rozhodnete instalovat na rodinný dům venkovní žaluzie, je dobré řešit tuto otázku již v projektové dokumentaci. Ideální je příprava překladů nebo podhledů, které se připraví pro následné osazení venkovní žaluzií. V tomto případě systém zajíždí pod fasádu a nesnižuje tak světlost oken. Jde to řešit i dodatečnou montáží venkovních žaluzií. Musíte, ale již počítat, že vám žaluzie ve vytažené pozici zabere nějaký ten centimetr výhledu. Stažený bal venkovní žaluzie zabírá od 12-30cm. Podle provedení a výšky okna. Ideálním řešením je vzájemná komunikace mezi zpracovatelem projektové dokumentace a odborníky.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Objednejte si pergolu ARTOSI a získejte k ní screenovou roletu zdarma

Tak tohle je naprostá bomba. Spustili jsme akci k bioklimatickým pergolám. Představte si to pohodlí pod pergolou s naklápěcími lamelami, jak sedíte v křesle, čtete si knihu a užíváte si blažené chvíle… A představte si, že když slunce sestoupí níže, stiskem jediného tlačítka stáhnete screenové rolety na bocích pergoly a relaxujete dál… A teď si představte, že za screenové rolety ušetříte, protože od nás dostanete každou druhou roletu ZDARMA - to je přeci super představa.

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy končí

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy skončí. Do konce února máte ještě možnost objednat pergolu ARTOSI se slevou 6 % a také se screenovými roletami 1 + 1 zdarma. U venkovních žaluzií jede akce 4 + 1 zdarma. Využijte obou akcí zavčas a buďte připraveni na léto.

Záclony v kuchyni: čím je nahradit?

Tradičně se k zastínění kuchyně používaly záclony a závěsy, v poslední době se však trendy mění a častěji se setkáváme spíše s roletami a žaluziemi. Které z nich jsou do kuchyně vhodné? Podívejte se, jak je vybrat.

Styly bydlení - Retro, rustikální a industriální (3. díl)

A máme tu poslední díl ze série věnující se stylům bydlení. V tomto se podíváme na styly retro, rustikální a industriální. Tak se pusťte do čtení.