zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Samonosné žaluzie – novinky ve venkovních žaluziích

Díky svým přednostem jsou venkovní žaluzie stále více žádány nejen pro novostavby, ale i pro starší domy. Novinkou na našem e-shopu je nový typ samonosných žaluzií.

S venkovními žaluziemi se počítá téměř ve všech projektech novostaveb rodinných domů, administrativních budov i výrobních hal. Montáž žaluzií pak probíhá v průběhu stavby, což je velkou výhodou. Mají vysoký stupeň ochrany před slunečním zářením, redukují teplo v interiéru, snižují hluk zvenčí, chrání soukromí a jsou architektonickým prvkem všech druhů staveb. Díky svým výhodám jsou venkovní žaluzie stále více montovány i dodatečně před okna starších domů, kde s montáží při výstavbě původně počítáno nebylo. Vhodným typem pro dodatečnou přiznanou montáž (lze ji pořídit i ve variantě zaomítací) je právě samonosná žaluzie.

Žaluzie má samonosné vodící lišty.  Horní profil žaluzie včetně celého paketu je umístěn ve zkompletovaném boxu. Box má dané čtyři velikosti: 190 mm, 220 mm, 260 mm a 300 mm.  A to jak v přiznané, tak i v zaomítací  variantě. Pro žaluzie s plochou do 3 m2 je možnost integrované sítě proti hmyzu. Žaluzie je možné ovládat pouze motorem.

Samonosná žaluzie má jednoduché vyměření, snadnější a rychlejší montáž než u běžně používaných venkovních žaluzií. Je tedy výborným typem pro e-shop, kde si zákazníci vyměřují a montují sami. 


Pavel Hrdlička




Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.

Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

8 důvodů, proč si do pergoly pořídit screenovou roletu

Konečně je tu opravdové léto - prvních pár teplých dní za námi a mnoho nás čeká v následujících měsících. A s tím je pro mnoho z nás spjatý pobyt na zahradě či terase. Je příjemné se nechat hřát slunečními paprsky, ale mnohdy potřebujeme stinné místo, kam se před nimi naopak schovat. 

Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.