zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vertikální žaluzie – jednička v oblasti stínění kancelářských prostor

Vertikální žaluzie jsou stálicí v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor. A není tomu tak pouhou náhodou.

Vertikální žaluzie jsou variabilním stíněním, které nabízí vše, co od stínění kanceláří vyžadujete. Na jedné straně je to zajištění dostatečného množství světla pro práci, na druhou stranu je to možnost stínění regulovat a zabránit tak rušivým odrazům na monitorech a obrazovkách a vytvořit přítmí pro účely prezentací. Lamely vertikálních žaluzií lze libovolně naklánět a dokonale tak regulovat přístup denního světla podle potřeby pracoviště.

Ochranu před sluncem na pracovišti je možné zajistit na míru, použitím látek s vhodnou barvou a propustností světla, dle typu vykonávané práce. V komerčních prostorách je často kladen důraz na nehořlavost materiálů. V naší nabídce je možné vybírat látky z nehořlavého vlákna TREVIRA CS. Lamely vyrobené z této tkaniny neztrácejí, na rozdíl od látek, které byly impregnované dodatečně, svoji kvalitu nehořlavosti.

Plynulá regulace světla, široký výběr látek a možnost stínění velkých prosklených ploch dělá z vertikálních žaluzií jedničku v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor.


Petra Šenková




Užívejte si doma pohody bez nezvaných hostů

Ležíte na gauči, otevíráte oblíbený časopis nebo napínavou knížku, vedle sebe osvěžující drink. Těšíte se na relax, ale najednou okolo vás začne poletovat moucha a ne a ne zmizet a dát vám pokoj. Znáte to? Vyzrajte na otravný hmyz s okenními a dveřními sítěmi.

Jak namontovat žaluzie?

Horizontální interiérová žaluzie je stálice v oblíbenosti a není proto divu, že je nejčastěji objednávaným stínícím produktem. Má jednoduchý design, který nenaruší žádný styl interiéru, skvěle stíní a hlavně se velmi snadno montuje.

8 důvodů, proč si do pergoly pořídit screenovou roletu

Konečně je tu opravdové léto - prvních pár teplých dní za námi a mnoho nás čeká v následujících měsících. A s tím je pro mnoho z nás spjatý pobyt na zahradě či terase. Je příjemné se nechat hřát slunečními paprsky, ale mnohdy potřebujeme stinné místo, kam se před nimi naopak schovat. 

Žaluzie a rolety pod kontrolou: nezapomínejte na bezpečnost

Víte, kdo je doma největším průzkumníkem? Kdo má přirozenou zvědavost? Komu neustálá touha po objevování a poznávání okolí může způsobit nehodu? Jsou to naše děti. Jaké nebezpečí hrozí u stínící techniky?