zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč si vybrat látkové stínění?

Nebaví Vás již klasické žaluzie? Upřednostnili byste spíše něco elegantního a moderního pro Vaše okna?

Po té byste neměli přehlížet látkové stínění. Vzhledem k široké nabídce typů, ať už jsou to látkové rolety, plisé nebo japonské posuvné stěny můžete zastínit či předělit jakýkoli prostor. Samozřejmostí je již i látkové stínění pro Vaše střešní okna.

Pokud Vás nudí jednoduchost, zatoužili jste po změně a v životě upřednostňujete originalitu, pak si určitě vyberete z nabídky látek se vzory. Naleznete zde květiny, pruhy, spirály, kostky, puntíky či další motivy. A pokud přece jenom uvítáte klasiku, můžete zvolit jednobarevnou látku.

Jaké jsou ovšem největší výhody látkového stínění? Když pomineme vzhled a jednoduché ovládání, tak si sami zvolíte, kolik světla si do místnosti chcete nechat vstoupit. Látky mají totiž různou gramáž, propustnost, odražení a pohlcení světla. Můžete tedy vyměnit klasické záclony anebo se díky zcela zatemňujícím látkám s termoizolační vrstvou postarat o ničím nerušený spánek.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Moderní varianta sítí proti hmyzu

Léto je v plném proudu a s čerstvým vánkem nám bohužel otevřenými okny vstupuje do bytů i otravný hmyz. O čerstvý vzduch však v žádném případě nemusíte přijít, ani není třeba sahat po chemických prostředcích. Vyzkoušejte nejmodernější variantu sítí proti hmyzu – plisované sítě.

8 důvodů, proč si do pergoly pořídit screenovou roletu

Konečně je tu opravdové léto - prvních pár teplých dní za námi a mnoho nás čeká v následujících měsících. A s tím je pro mnoho z nás spjatý pobyt na zahradě či terase. Je příjemné se nechat hřát slunečními paprsky, ale mnohdy potřebujeme stinné místo, kam se před nimi naopak schovat. 

Proč nejsou látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásné slunečné dny jsou v plném proudu a nás to táhne si sednout na zahradu a užívat si příjemné chvilky. Sluníčko máme rádi, ale po celém dnu stráveném na slunci začneme přemýšlet, jak vybudované zázemí na zahradě v podobě pergoly zastínit.