zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Bude to velké! Veletrh For Arch 2023: produkty, vstupenky a workshopy

Koncem září proběhne největší mezinárodní stavební veletrh For Arch v Praze na Letňanech. I Labona bude jeho součástí a tentokrát to bude i interaktivní. Připravili jsme si pro vás nadupaný stánek a mnoho doprovodných aktivit. Vstupenky jsou pro vás zdarma.

Vstupenky zdarma
Co najdete na stánku
Workshopy a bezplatná registrace
Slevy pro návštěvníky
Přednáška na konferenci
Naši partneři

Vstupenky zdarma

Chystáte se za námi na veletrh? Chcete si projít novinky pro stavbu a prokonzultovat možná řešení pro váš domov? Stáhněte si vstupenky zdarma a přijďte si projít všechny stánky v termínu 19.-23. 9. 2023. Náš stánek bude umístěn v hale III.

Chci vstupenku zdarma

Budeme tam pro vás

Nás neuvidíte schované v zázemí nebo otočené zády. Jsme firma „společenská“ - na veletrhy jezdíme rádi, vyhledáváme osobní kontakt, s nadšením předvádíme naše produkty, zodpovídáme veškeré dotazy. U nás na stánku vždy najdete ochotné a usměvavé kolegy, kteří s vámi projdou řešení na míru vaší stavbě a rovnou na místě vám mohou připravit cenovou nabídku. Budeme tam pro vás.

Těšíme se na vás na veletrhu For Arch 2023

Stínění na míru - pergoly, carporty, žaluzie a další

Letošní stánek koncipujeme trochu jinak než v předchozích letech. Budeme mít plochu rozdělenou na 2 části. V té jedné budeme prezentovat stínící techniku. Přímo na místě si budete moci prohlédnout bioklimatickou pergolu s hliníkovým nábytkem, hliníkový carport, venkovní žaluzie s PurBoxem, screenové rolety a mnoho dalšího. Kromě vystavených kousků budou k dispozici na místě veškeré vzorníky barev.

Vizualizace stánku - část stínící technika

Fotovoltaika pro udržitelnou budoucnost

Druhou část našeho stánku jsme vyčlenili pro produkty fotovoltaiky. Na místě budou k prohlédnutí nejen fotovoltaické panely, střídač, baterie, ale také různé druhy konstrukcí. Jako novinku budeme představovat ENBRA bloky, které urychlí montáž panelů a není potřeba žádné vrtání. Velkým lákadlem bude také model střechy, na kterém si jako návštěvníci budete moci vyzkoušet instalaci panelů, propojení střídače a baterií a mnoho dalšího.

Vizualizace stánku - část fotovoltaika

Workshopy - přijďte si vyzkoušet instalaci

Naše angažovanost na veletrhu For Arch 2023 nekončí pouze u prezentace našich produktů. Chceme sdílet naše znalosti a zkušenosti s vámi. Proto jsme pro vás připravili zajímavé a interaktivní workshopy, které vás provedou světem stínící techniky a fotovoltaiky. Rezervujte si workshop předem - vše je zdarma.

Registrovat workshop zdarma

Workshopy „Montáž venkovních žaluzií s PurBoxy“

Ve dnech 20. a 21. 9. 2023 se můžete těšit na interaktivní workshopy zaměřené na instalaci purenitových boxů a venkovních žaluzií. Přímo na stánku budeme na modelu vše zkoušet a komentovat - budeme rádi, když i vy přiložíte ruku k dílu. Workshopy budou probíhat oba dny vždy od 14:00 a 16:00.

Workshop „Instalace FVE na šikmou střechu svépomocí“

Další informačně nabitý workshop proběhne v sobotu 23. 9. 2023 od 11:00. Na propracovaném modelu střechy si předvedeme instalaci panelů na hliníkové konstrukce, propojíme celou sestavu a pobavíme se o všech možnostech a možných nástrahách.

Foto z workshopu „Instalace FVE“

Slevy a veletržní akce

Pro návštěvníky veletrhu jsme si připravili hned několik akčních nabídek. Stavte se proto za námi a ušetřete.

  • VELETRŽNÍ CENY: Vystavované produkty budou k zakoupení za akční cenu - bioklimatická pergola, carport i luxusní hliníkový nábytek.
  • KUPONY NA 7 + 1 ZDARMA: Na veletrhu budeme rozdávat poukazy na 7 + 1 zdarma na pořízení PurBoxů s venkovními žaluziemi.
  • JEDINEČNÁ SLEVA NA PERGOLY ARTOSI: Pro zájemce o bioklimatickou pergolu připravíme veletržní nabídku se slevou, kterou u nás ani na e-shopu jinak nezískáte.
  • AC ROZVADĚČ ZDARMA A 5 % SLEVA: Fotovoltaiku svépomocí i při realizaci na klíč vám nabídneme se slevou 5 %.
  • SLEVA 5 %: Na nové betonové ENBRA bloky vám také dáme veletržní slevu 5 %.

Tím to stále nekončí, budeme i přednášet

V rámci veletrhu se vždy koná velké množství přednášek jako konference a letos se jednoho bloku zúčastníme i my. Zaměříme se na výhody podomítkového řešení venkovních žaluzií s PurBoxy. Proč se toto řešení vyplácí a jaké jsou rozdíly v prostupu tepla? Více se dozvíte na veletrhu.

Spolehlivé partnerství je základ úspěchu

Za naše produkty dáme ruku do ohně, stejně tak i za kvalitu služeb. Velmi si zakládáme na partnerství, proto pro nás veletrh není jen prostorem k sebeprezentaci, ale i pro představení našich dodavatelů. Těmi jsou společnosti ISOTRA a.s., ENBRA, a.s. a ISOparts s.r.o. - čeští výrobci s dlouholetou tradicí. Děkujeme všem za pomoc při realizaci a podporu.

Partneři Labony - ISOTRA, ENBRA, ISOparts

Těšíme se na viděnou!

workshop

Jméno a příjmení

E-mail


Petra Šenková




Jak se udržuje venkovní markýza?

V dnešní době již v podstatě nijak. Venkovní markýza se skládá z několika částí. Celohliníková odlehčená konstrukce, látka a většinou motor nebo klika.

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.

Kvalitní žaluzie a rolety vnesou do kanceláří komfort a pohodu

Připravte nejen pro sebe, ale i pro své zaměstnance příjemné prostředí, které na ně bude mít pozitivní vliv a zvedne jejich kreativitu pomocí nové stínící techniky.

Akce 4 + 1 na interiérové stínění a sítě proti hmyzu

Další výhodná akce je tu. Pořiďte si 5 kousků interiérového stínění a jeden z nich dostanete zdarma. Více k akci se dozvíte v článku.