zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Výhled do přírody a sluneční paprsky vám navíc zvednou náladu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.


Horizontální žaluzie jsou ideálním stínícím prvkem, který bude i v tak náročných interiérech, jako jsou koupelny, dokonale fungovat. Hliníkové lamely žaluzií neztrácí barvu, ani se nekroutí pod vlivem zvětšené vlhkosti a navíc je možné je velmi jednoduše udržovat.

Horizontální žaluzie HIT I ovládané řetízkem nabízíme v široké škále barevných odstínů lamel, díky které vyniknou v každé koupelně. Barva žaluzie by měla ladit s ostatním vybavením koupelny, obklady či malbou. V bílé koupelně budou vypadat skvěle žaluzie například v barvě světle modré nebo v dekorech imitujících dřevo.

Horizontální žaluzie HIT 
Žaluzie zajistí dostatek soukromí, které je v koupelně velice důležité. V letních dnech se navíc postarají o to, aby se místnost nepřehřívala a nebylo v ní dusno.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Bude to velké! Veletrh For Arch 2023: produkty, vstupenky a workshopy

Koncem září proběhne největší mezinárodní stavební veletrh For Arch v Praze na Letňanech. I Labona bude jeho součástí a tentokrát to bude i interaktivní. Připravili jsme si pro vás nadupaný stánek a mnoho doprovodných aktivit. Vstupenky jsou pro vás zdarma.

Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.

Proč zvolit PurBoxy namísto krycích plechů pod fasádu?

Často se setkáváme s dotazem, proč jsou žaluzie s PurBoxy výhodnější, než s klasickými krycími plechy. Tak se na to pojďme podívat podrobněji a vysvětlit si hlavní rozdíly.

Získejte komfortní prostředí v podkroví díky stínění střešních oken

Jaro je v plném rozpuku, příroda se probudila k novému životu a pomalu se blíží k létu.  Nastal nejvyšší čas, kdy začít řešit ochranu podkroví před přehřátím a prudkým sluníčkem.